ODTÜ Rektörü Kendisini Protesto Edeceğini düşündüğü öğrencileri için soruşturma açtı

Bravo ODTÜ rektörüne. Rektör dediğiniz, böyle olmalıdır. Keşke bütün Hükumetlerimiz böyle olsa ve geleceği görseler. Kendilerini protesto edecekleri gördükleri gibi Açık bütçelere devam ettikleri zaman Cumhuriyetimizin tam manasıyla iflasa sürükleneceğini ve dağılacağını görseler de kendilerine 2003 ten beri açık bütçe yaptıran KARA  CAHİL maliye bakanı ve uzmanlarına açık bütçe yaptırdıkları için  soruşturma açsalar görevlerinden ATSALAR inanın bu gün AKP yönetimi ve Cumhuriyetimiz dimdik ayakta olurdu. BU gerçeği de ODTÜ rektörü dekanları ve Maliye ile ilgili ODTÜ Öğretim üyeleri  TBMM Başkanına ve Cumhurbaşkanı+ Başbakan+ AKP genel başkanı = Başkan’a söylemelidirler. Sayın Başkan'a , TBMM Başkanına   dilekçe/ resmi yazı yazarak gerçeği haykırmalıdırlar.  Arz ve istirham ederim.

14 Mayıs Sonrası Kâbusu Sürüyor

14 Mayıs 1950 den bu yana süre gelen ve bizim 1985 yılından bu yana hep yazdığımız tam işte bunlardır. Anayasamıza uymayan bir çok uygulama vardır

1- Denk bütçe yapmamak sürekli olarak açık bütçeler yapmak

2- Laik eğitimden uzaklaşmak dini eğitim bataklığına laik Türkiye Cumhuriyetini sürüklemek.

3- Fabrikalarımızı ve tüm devlet şirketlerini sudan  bahanelerle ve sudan ucuza yabancılara devretmek

4- Paramızın değerini yüksek oranda düşürmek ve ağır sanayi yatırımlarından vaz geçmek ( bu daha önce yazdığımız gibi bir İMF emridir)

Bu tablo hiç iç açıcı bir görünüm arz etmiyor. Biz bu yolda devam edersek Esad rejimi ile ve diğer olumsuzluklarla yaptığımız tüm mücadelelerde yenilmeye, geri çekilmeye veya tükürdüğümüzü yalamaya mecbur kalırız. Dost acı söyler.

İblid’teki Saldırıyı Lanetliyorum.

İdlib'de 5 şehit 8 e yükseldi. Daha önceki mesajımızda olayı lanetledik ve hain saldırıların açık bütçe yapan laik eğitimden uzak duran 14 Mayıs 1950 kâbusunun devamı olduğunu Türk milletine arz ettik. Şimdi CHP sözcüsü Sayın Faik Öztrak'a diyeceklerimiz var. Sayın Faik Öztrak diyor ki: İblid'deki saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Elbette ki kınayacaksınız her halde alkışlamayacaksınız. Ama diyeceksiniz ki buralara Açık bütçelerle geldik. Laik eğitimlere paydos diyerek geldik. Her iki yol da Anayasamızı ihlal etmektir. Açık bütçeyi ve laik eğitimden uzaklaşmayı  şehitlerimizin oluşmasına yol açtığı için şiddetle lanetliyoruz. AKP açık bütçelerin ve laik eğitimlerden uzaklaşma fiillerinin odağı haline gelmiştir.  . Biz bu durum karşısında Tüm Türk milletinin düşüncelerine tercüman olduğumuza inanıyoruz. Ve Tarih önünde sesleniyoruz.

1- Sayın baş savcı görevinizi yerine getiriniz. Yurtta Sulh Cihanda sulh ilkesinin tam karşıtı açık bütçelerdir. Şehitlerimiz açık bütçe şehitleridir. Ne yapacağınız Anayasamızın 69. maddesinde yazılıdır.

2- Sayın CHP sözcüsü , CHP Parti Meclisi, CHP Grup Başkanları ve CHP Genel başkanı Açık bütçeleri ( 2020  139 MİLYAR+ 2019 BÜTÇESİ 81 Milyar açıktır) iptal için Anayasa Mahkemesine götürün. Ve Sayın Cumhuriyet Baş Savcısını göreve davet edin.

 Şehitlerimiz Türk milletinin 1071 den bu yana Anadolu'da verdiği ölüm kalım savaşının şehitleridir. Bütün gençlerimiz şehit oluncaya kadar sesinizi çıkarmayacak mısınız.

NOT: İstanbul’da ticari araçlara kış lastiği denetimi yapılmış ve kış lastiği takmayanlara 776 şer TL ceza yazılmıştır.

BU yolla bütçe açığı kapatılamaz. DENK bütçeye dönülmelidir