AKP’nin karnesi yine Yükselişle Geçti

 AKP karnesi sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Türkiye’mizin rotasını bildiren kutup yıldızı gibidir Yükseldikçe Rotamız karışıyor. Rotamızın karışmaması için AKP karnesinin  yükselmemesi gerekir. Önce 24 Ağustos 2019 tarihli karneyi yazalım.

Bir gram altın 18 YTL den 282 YTL ye çıkmıştır. Artış 15 mislidir

 ABD Doları)1.660.000 TL den 5.760.000 TL ye çıkmıştır. Artış 3.7 mislidir

Çeyrek altın 24 YTL den 463 YTL ye çıkmıştır. Artış 19 mislidir

Bu karneni düzelme yolu vardır v  e tektir. DENK bütçe yapmak. AKP iktidarı ısrarla bu doğru yolu kullanmıyor. BU yolu kullanın diyenlere de kızıyor. Yüz vermiyor. Onları karşıt sanıyor. Oysa bu karanlık yoldan geçerken onlardan başka dostu yok. Bilmiyor.

Dost acı söyler. Sesin ne güzel diyen tilkilerin derdi peyniri kapmaktır. Başka amaçları yok. Ey AKP EY Türk milleti. AKP ile Türk milletinin yolu 2004 ten beri kesişmedi ve birleşmedi. Türk milleti ile AKP nin birleşmesi gereken bir nokta vardır. O nokta DENK bütçedir. DENK bütçe yapmak Türk Milletinin selamete ulaşma yolu olduğu kadar AKP nin de selamete ulaşma yoludur. 2020 mali yılı bütçesinin DENK yapılması için Türk Milletinin dileklerini dile getiren  uyarı dilekçemizi Maliye Bakanlığına sunduk. Eklidir. Türk milleti DENK bütçeye kavuştuğu  andan itibaren büyük zaferin kalıcı etkisini yaşamaya başlayacağız.  Aksi halde büyük zaferi Türk milleti değil harici ve dahili bedhahlarımız kutlayacaklardır. Dost Acı söyler.

 

Gidiş İyi değildir

Türk Milleti 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde 

Gidiş iyi değil böyle gidemez 

Dur demenin zamanıdır demiştir. Anlayan çıkmamıştır. Tam gaz hukuksuzluklara suiistimallere açık bütçelere  devam ediliyor.

 Özelleştirme Anayasamıza ve Cumhuriyetimizin temellerine aykırıdır. 

Açık bütçe Anayasamıza ve Cumhuriyetimizin temellerine aykırıdır. 

Dini eğitim Anayasamıza ve  Cumhuriyetimizin temellerine aykırıdır.

AKP yönetiminde yer alan düşünce sistemi Cumhuriyetle kan uyuşmazlığındadır. Bir büyük devletin uydusu olmak Cumhuriyetimizin asla amacı değildir.  Cumhuriyetimizin amacı tam bağımsız olmaktır.

Her gün  altın ve döviz fiyatları yükselmektedir.

Her gün borçlarımız katlanarak büyümektedir

Her gün bir skandal her gün bir hukuksuzluk yaşanmaktadır

Yükselme yolunda mıyız yıkılış yolunda mıyız.

Sizce bu gidişle Cumhuriyetimiz ne kadar yaşar?


Satılan Şeker Fabrikasının birinin  arsasında havuzlu villa yapılmıştır

 Satılan Şeker Fabrikasının birinin  arsasında havuzlu villa yapılmıştır. Acı bir haberdir. Türk milletinin bir ferdi olarak sormak zorundayız. Her karış toprağı şehit kanları ile sulanarak bu aziz Cumhuriyet niçin kurulmuştur. Satılan Şeker Fabrikasının arsasına villa kurulsun diye mi? Bu kadar basit işler yapanlarla AKP nasıl bağdaşıyor. Müslümanlığın hangi hadisleri uygulanıyor. Gaflet uykusundakiler. Bu deyime AKP deki gaflet uykusundakiler de dahildir Şüphesiz. Gaflet uykusundakiler bir zahmet gaflet uykusundan uyanalım.

 

Zafer Bayramını buruk Kutluyoruz.

2019 30 Ağustos zaferimizi buruk olarak kutluyoruz. Atatürk büyük zaferden sonra 4 Ekim 1922 de TBMM de bir teşekkür konuşması yapmıştır. İşte O konuşmada özetle  söyledikleri:

“ Bu Anadolu zaferi tarihe bir millet tarafından benimsenen bir fikrin ne kadar güçlü ve yaratıcı bir kuvvet olduğunun en güzel örneği olarak kalacaktır. Milletimiz çekinmeksizin övünebilir. Bu en kuvvetli şartlarda hakkıdır. Ve ben böyle bir Milletin ferdi olmakla en büyük mutluluğu duyuyorum. Yiğitlik meydanlarında Tanrı’nın rahmetine kavuşan şehitlerimizin aziz ruhlarına Fatihalar sunalım.”(1)

Her karış toprağını şehit kanları ile sulayarak bu yurdu bize armağan eden büyük Türk milletine saygı duyun Denk bütçe + Laik eğitim isteklerini görün yerine getirin. Aksi halde şehitler ve yaşayan mirasçıları haklarını helal etmezler. Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Mahmut Goloğlu: Milli Mücadele Tarihi Cumhuriyete Doğru 1921-22 T. İş Bankası yayınları İst. S. 357