3391 kilometre filmi kaç saat kaç yaş için uygun? Detayları okuyacağınız haberimizde..

3391 Kilometre Filmi Konusu

3391 Kilometre, Beyza Alkoç'un aynı isimli romanından uyarlanan, 2024 yılında vizyona giren bir Türk romantik komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenmiştir.

Filmin konusu, İsmini yaşadığı güzel şehirden alan İzmir, 18 yaşında genç bir kızdır. Bir gece aldığı mesajla Ege hayatına girer ve ikisinin hayatında da her şey değişir.

İzmir, sosyal medya üzerinden tanıştığı Ege ile sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

İzmir, Ege'yi görmek için Fransa'ya gider. İki sevgili, sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır. Ancak, aşkları için vermeleri gereken mücadele henüz başlamamıştır.

3391 Kilometre, vizyona girdiği dönemde izleyicilerden olumlu tepkiler almıştır. Film, 2024 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri olmuştur.

3391 Kilometre Filmi Kaç Saat, Kaç Yaş İçin Uygun

3391 Kilometre filmi, 110 dakika yani 1 saat 50 dakika sürmektedir. Film, 12A yaş sınırı ile vizyona girmiştir. Bu, 12 yaşından büyük ve 15 yaşından küçük çocukların, ebeveynleri veya velileri ile birlikte filmi izleyebileceği anlamına gelir.

Film, romantik komedi türündedir ve hafif cinsel içerik barındırmaktadır. Bu nedenle, 12 yaşından küçük çocukların filmi tek başlarına izlemeleri önerilmez.

Film, uzak mesafe aşkını konu alan bir gençlik filmidir. Filmde, İzmir ve Ege isimli iki gencin, sosyal medya üzerinden tanışıp, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, aşklarını yaşamalarını konu alır.

Film, eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar almıştır. Film, aşkın imkansız olmadığını ve mesafelerin aşkı engelleyemeyeceğini anlatan duygusal bir hikayedir.

Editör: Deniz İnal