Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Meslekte Birlik Derneği Yönetim Kurulu, şehitler Haftası dolayısıyla Şehit Ailelerini ziyaret etti.
Her yıl 14-20 Nisan arasında Şehitleri anmak için düzenlenen Şehitler Haftası sebebiyle Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Meslekte Birlik (Adamesbir) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Avcı ile yönetim kurulu üyelerinin, Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde şehit aileleriyle dayanışma sağlandı.
Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve moral bulduklarını ifade eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Melahat Ongun, “Bu ziyaret gösterdi ki, bizler bu ülkede unutulmadık, unutulmayacağız.” dedi.
Başkan Ongun, bu vatan için kanını ve canını veren aziz şehitlerimizi saygıyla anmak, gelecek nesillere onları anlatmak için bu haftanın bir vesile olması gerektiğini söyledi.
Adamesbir Dernek Başkanı Ayhan Avcı, şehitliğin dinimiz açısından çok önemli bir makam olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının toplumu aydınlatmak gibi büyük bir görevi olduğunu hatırlatan Başkan Avcı, “Böyle bir zamanda şehit ailelerinin yanında olduğunu hissettirmek istedik. Derneğimiz olarak her zaman yanlarındayız. Tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz ” diye konuştu.
Bu arada, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Melahat Ongun, Adamesbir Dernek Başkanı Avcı’nın ilkokul öğretmeni olması ziyareti daha da anlamlı kıldı.
Kaynak: iha