Ceyhan Musiki Derneği yönetimi ve ŞOYDER yönetimi Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ceyhan Musiki Derneği Başkanı Hüseyin Sezgin, 2. Başkan Mehmet Atar yönetim kurulu üyeleri Duran Altıntop, Sabriye Sezgin, Kübra Öztürk ve Burak Kanat ile ŞOYDER Başkanı Ali Atar yönetim kurulu üyeleri Ayşe Esin İnan, İsmail Koçoğlu ve üye Osman Aslan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Başkan Alemdar Öztürk’e yeni görevinde başarı temenni ettiklerini belirten heyet, ”Sayın Başkanımızın sanata ve sanatçıya büyük önem verdiğine inanıyoruz. Zaten eşi Kübra Hanım musiki derneğimizin de yönetim kurulu üyesidir. Kendisine görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar Öztürk ise “ şairlerimiz, yazarlarımız, ozanlarımız, musiki ustalarımız ve sanatçılarımız toplumda hep örnek olmuş insanlarımızdır. Onlar aynı zamanda kültürümüzün şekillenmesinde ve oluşmasında da en büyük yapı taşları olmuşlardır. Bu vesile ile sizleri burada ağırlamaktan onur duydum” diye konuştu.
Kaynak: iha