Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, kas hastası olan Altınşehir İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Caner Tosun’u ve ailesini Valilik Konutunda ağırladı.
Konutuna davet ettiği minik Caner ve ailesi ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Demirtaş çifti, ailenin sevinç ve kederine ortak oldu. Daha önce de engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için başlatılan kapak toplama kampanyası çerçevesinde Sevgi Anaokulu'nun minik öğrencileri ile birlikte 250 kilo mavi kapak toplayarak, topladıkları kapaklarla kas hastası Caner Tosun’a bir adet tekerlekli sandalye alınmasına vesile olan Gönül Elçisi Beyhan Demirtaş, minik Caner’i ve ailesini evlerinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Tosun ailesine ve minik Caner’e ikramda bulundular.
Gönül Elçisi Beyhan Demirtaş, ailenin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Gönül Elçileri olarak amacımız ihtiyaç sahipleri insanlara el uzatmak, onların sevincine, kederine ve mutluluğuna ortak olmak, toplumumuzun unutmaya yüz tutmuş olduğu yardımlaşma kültürünü yeniden yaşatmaktır. Minik Caner’i bir nebze de olsa mutlu edebilmişsek, kendisine neşe ve sevinç kaynağı olabilmişsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.
Ziyarette, minik Caner’in en büyük arzusunu da gerçekleştiren Gönül Elçisi Beyhan Demirtaş, Caner’e bir adet dizüstü bilgisayar hediye etti. Vali Mahmut Demirtaş ise, minik Caner’i makam aracına alarak yanına oturttu.
Minik Caner ve ailesi ise, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Vali Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş’a teşekkür etti.
Kaynak: iha