AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, memleketinden gelen öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) misafir etti.
Ürün, ilk olarak İscehisar Selçuklu İlköğretim Okulu Müdürü Halil İbrahim Dursun ve beraberindeki öğrencilerle yemekte bir araya geldi. Daha sonra öğrenci heyeti ile bir toplantı yapan Ürün, öğrencilerin TBMM ve yasama faaliyetleri ile ilgili sorularını cevapladı. Türkçe Öğretmeni Ali Kayhan Karakaş ve Matematik Öğretmeni Özgün Mert Altun’un da yer aldığı 27 kişilik heyet toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ürün, daha sonra Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Melek Yavuz ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede Yavuz, derneğin çalışmaları ile Ürün’e bilgiler verdi. Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürün, “Kadınlarımız toplumun yarısını oluşturmasından öte anne olmaları nedeniyle bütün bir toplumun ilk öğretmenleri olması açısından da son derece önemli. Bu noktada kadınlarımızın Afyonkarahisar’da ve Sandıklı’da bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında bir araya gelerek hizmet etmeleri takdir edilmesi gereken bir husustur” dedi.
Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Kaynak: iha