Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ettiler.
Göreve başladığı günden bu yana birçok kesimin hayırlı olsun dileklerini kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu kez de Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Numan Benek başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Afyonkarahisarlı Metin Söylemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Üst üste ikinci kez Belediye Başkanı seçilerek Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde bir ilke imza atan Başkan Çoban'ı tebrik eden Dernek Başkanı Numan Benek, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Ziyaretleri nedeniyle dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Çoban ise Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin kentin tanıtımına önemli katkılar sağladığını söyledi. Afyonkarahisarlılar'ın, Darıca'daki etkinliğinin her geçen yıl arttığını kaydeden Başkan Çoban, Darıca Belediyesi'nde ilk kez bir Afyonkarahisarlı'nın başkan yardımcısı olarak görev almasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek Metin Söylemez'i tebrik etti.
Kaynak: iha