Erzurum Tapu Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman Ağrı'nın Eleşkirt Tapu Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
Bölge Müdürü Ataman, Eleşkirt Tapu Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı açıklamada; "Eleşkirt’teki müdürlük koltuğunu ziyadesiyle dolduran bir arkadaşımız olduğu için kafamız rahattır. Sosyal sorumluluk projesi alanında Eleşkirt’te bir kardeş okul seçmek istiyoruz. Bu konuda inisiyatif tamamen müdürümüz Enver Ersöz beye aittir. Geçen yıl aynı sosyal sorumluluk projesini Erzurum’da gerçekleştirmiştik. Erzurum’un Bingöl sınırında Alevi kökenli bir Kürt köyünü tercih etmiştik. Bu köyü seçmemizin sebebi köyde oturan kardeşlerimiz yıllarca kendilerini dışlanmış, ötelenmiş hissediyorlardı. Bu hislerini bertaraf etmek bizim için çok değerli, çok özel olduklarını hissetmelerini sağlamak istedik. Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttık. Sarıldık, kucaklaştık, sohbet ettik. Bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu söyledik" dedi.
Ataman, Eleşkirt Tapu Müdürlüğünün lSO standart belgeli olduğunu bu belgeyi almak için 4 yıl boyunca ön hazırlık yaptıklarını ve TSE standartları üzerinden bu belgeyi bileklerinin hakkı ile aldıklarını ifade etti.
Eleşkirt Tapu Müdürü Enver Ersöz, "Bölge müdürümüzün kurumumuzu ziyareti çalışma azmimizi daha da teşvik etmektedir. Kendilerinin de ifade ettikleri gibi ISO belgeli bir kurumuz. Vatandaşlarımızın her işleminde kendi cep telefonlarına işlemlerinin ne aşamada olduğunu bildiren mesajlar atarak vatandaşı bu konuda bilgilendirmeyi zorunlu görev olarak kabul etmişiz. Her geçen gün vatandaşımızın tapu dairelerine güvenlerinin arttığını görmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz" dedi.
Kaynak: iha