AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine bağlı Müftü Selim Mahallesi Muhtarı Faruk Göktürk, seçim öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getirmeye başladı.
30 Mart seçimlerinde seçmenine mahalle temizliğinden başıboş köpek sorununa, içme suyundan bakıma muhtaç insanlara evde bakım hizmetine kadar birçok konuda vaatte bulunan Faruk Göktürk, şimdi icraata geçti. Faruk Göktürk, mahallede daha önce tespit ettiği bakıma muhtaç 5 kişiyi Eleşkirt Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Ercan Yıldırım’la beraber evlerinde ziyaret ederek sağlık taramasından geçirtti.
Sağlık Grup Başkan Vekili Dr. Ercan Yıldırım, muhtarın ısrarıyla mahalleye geldiğini belirterek, “Yüzde 90 zihinsel özürlü bir hastanın evine gittik. Yakınlarının hiçbir şeyden haberleri yoktu. Bugüne kadar sağlık sisteminden faydalanmamışlar. Bu durum beni ziyadesiyle üzdü. İyi ki gelmişim dedim. Hastayı muayene ettikten sonra adını sisteme kaydettim. Reçetesini yazdım. Bundan böyle sürekli evde bakımdan faydalanacak. Muhtar Faruk Beyin her dediği eve gideceğim. Kendisi görevleri arasına girmemesine rağmen bu kadar ilgili olması takdire şayan bir harekettir” dedi.
Ayşe Pamir isimli hasta ise, muhtarın evine doktor getirmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Allah razı olsun muhtarımızdan. Böyle bir hizmete bizi de dâhil ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: iha