Anadolu Basın Birliği Platformu yöneticileri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret ederek 5. kez başkanlığa seçilmesini kutladı.
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, Türkiye’nin değişik bölgelerinden 142 ayrı televizyon kanalının üyesi bulunduğu platform yöneticileri adına konuşan Sinan Burhan, Başkan Gökçek’i seçim zaferi nedeniyle bir kez daha kutlayarak, “Başkanımız Melih Gökçek, bizlere desteğini kanallarımızdaki yayınlara konuk olarak zaten yeterince veriyor. Sağladığı destekler için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
“YEREL TELEVİZYONLAR BÖLGELERİNİN GÜCÜ”
Sinan Burhan’ın ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Gökçek, “Türkiye’nin dört bir tarafındaki kültürü, değerleri tüm dünyaya aktaran siz değerli konuklarımızla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Yerel televizyonlar ve basın organları bölgelerinin sesi ve gücüdür. Ben de eski bir gazeteci olarak yerel medyanın gücünü en iyi bilenlerdenim” diye konuştu.
Gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken, sadece ulusal kanallara değil, yerel kanallara da çıkarak destek sağlamaya çalıştığını kaydeden Başkan Gökçek, “Yerel televizyon kanallarına da imkanlarımız ölçüsünde destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretin sonunda platform yöneticileri, Başkan Gökçek’in fotoğrafının üzerinde “Yılın Belediye Başkanı Melih Gökçek” yazılı tabloyu hediye etti.
Kaynak: iha