Gölbaşı Sanayi esnafı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, başkanlık görevi için Başkan Duruay’ı tebrik etti.
Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aktay öncülüğünde Başkan Duruay’ı ziyaret eden Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı, Başkan Fatih Duruay’a tüm çalışmalarında destek olacaklarını açıklayıp, “Başkanımızın yapacağı her çalışmada sanayi esnafı olarak destekçisi olacağız. Kendisini yeni görevi için kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Ziyaret sonunda Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aktay da, Başkan Fatih Duruay’a sanayi esnafı adına özel yapım bir kama hediye etti.
SANAYİ ESNAFINA MÜJDE
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, destekleri için Mehmet Aktay ve beraberindeki sanayi esnafına teşekkür etti. Sanayi esnafına bir de müjde veren Başkan Duruay, belediye bünyesindeki araçların tamirinin sanayide yapılacağının sözünü vererek şunları söyledi:
“Ziyaretiniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin destekleriniz bize güç veriyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız karşılıklı olacak. Belediye bünyesinde bulunan araçların bakım ve tamiri Gölbaşı sanayisinde yapılarak, sanayi esnafımızın da Gölbaşımızın da kalkınmasını sağlayacağız.”
Kaynak: iha