Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Eski ve yeni muhtarlarla seçim sürecini değerlendiren Yaşar, yeni dönemde Yenimahalle için yapacaklarını muhtarlarla paylaştı. Huzur içinde bir dönem geçirmek istediğini belirten Yaşar’a muhtarlar da destek verdi.
Vatandaşın sıkıntılarını değerlendirerek anında işlem yapmak için muhtarların belediyeyle uyum içerisinde çalışması gerektiğini belirten Yaşar, mahalle genelinde de sorunları en aza indirmek istediğini belirtti.
YENİMAHALLE’DE SORUNLAR BİTİYOR
Yaşar, “Bu dönem huzur içinde çalışmak zorundayız. Her düşünceyi, mezhebi seviyorum. Burada olduğum sürece herkese eşit hizmet götürmeye çalışacağım. Benim hedefim yaşanabilir bir Yenimahalle. Sizlerle birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Her talebi bize bildirmelisiniz. Belediye rahat çalışırsa, sizlerin de mahallenizde yüzünüz güler. Yapılmadık park alanı kalmayacak. Eski kaldırım olmayacak, hepsi yenilenecek. Köylerde imar planları kesinlikle uygulanacak” diye konuştu.
5 yıl boyunca gerçekleştirdikleri hizmetlerden dolayı Yaşar’a teşekkür eden muhtarlar, bir 5 yıl daha Yaşar’la çalışmak için kolları sıvadı.
Kaynak: iha