Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Turgay Genç vatandaşların yanı sıra partiler, STK temsilcileri, dernekler ve iş adamlarını ağırlayarak tebrikleri kabul ediyor.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e ziyaretler devam ediyor.Bir yandan vatandaşları ağırlayan Başkan Genç, diğer yandan STK, iş adamları, dernek, vakıf ve parti temsilcilerini makamda misafir edip tebrikleri kabul ediyor.
Ziyaretler kapsamında Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ağırlayan Başkan Genç ardından Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ve eski İl Başkanı Özer Ülken ile partililerin tebriklerini kabul etti.
Daha sonra Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve CHP İl Başkanı Devrim Kök ile Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Genç, ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ve beraberindekilerin tebriklerini kabul etti.
Başkan Genç, gösterilen ilginin başkanlık makamından çok Döşemealtı’na duyulan sevgiden kaynaklandığını belirterek, belediyenin herkese açık olduğunu söyledi.
Kaynak: iha