AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve beraberindeki heyet Çıldır’ı ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan İl Tarım Müdürü Mustafa Tanı, Ardahan İl Özel İdare Müdürü Hakkı Özgür ve beraberindeki heyet ilçeye gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular.
İlk olarak Çıldır Belediyesini ziyaret eden Orhan Atalay ve beraberindeki heyet Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu kendisini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Azzioğlu “siyaset odaklı değil, hizmet odaklı bir görev anlayışıyla bu yola çıktık. Çıldırımızın büyüyüp gelişmesi için sayın vekilimin ricaları bizim nazarımızda emir niteliği taşımaktadır. Kendisini Ankara’da ziyaret ettiğimde de sorunlarımızın çözüme kavuşması için büyük destek oldu. İlçemize kazandıracağımız fosseptik aracı da sayın vekilimizin sayesinde olmuştur. Kendisine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum “ dedi.
Çıldır belediyesini ziyaretin ardından Çıldır Öğretmen evi toplantı salonunda muhtarlarla Orhan Atalay ve beraberindeki heyet köylerdeki sorunları il ağızdan dinlediler. Köy muhtarlarına söz vererek sorunlarını dinleyen vekil Atalay çözüm konusunda hep birlikte hareket edilmesinin gerektiğini dile getirdi. Söz alan tüm muhtarlar içme sularının elverişsizliğinden ve köy yollarının bozukluğundan şikayet ettiler. Sorunların çözümünde İl Özel İdaresinin gereken desteği vereceğinin altını çizen Atalay yapılan hizmetlerin sağlıklı olması için muhtarlardan son derece duyarlı olmalarını istedi. Sorunlarını sözlü anlatan muhtarlar ayrıca kendilerine dağıtılan kağıtlara köyleriyle ilgili sorunları yazdılar.
Muhtarlarla yapılan toplantının ardından Aktaş Sınır Kapısını ziyaret eden Orhan Atalay ve beraberindeki heyet inşaatın gidişatını yerinde görerek yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. İlçedeki ziyaretlerini tamamlayan heyet daha sonra ilçeden ayrıldılar.
Kaynak: iha