ARDAHAN (İHA) Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Çıldır’da program düzenlendi.
Çıldır Belediye Düğün salonunda düzenlenen ve Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in davetli alarak katıldığı programa, Ardahan İl Müftüsü Aytekin Yılmaz, Çıldır İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Kurum amirleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an- Kerim Tilaveti okunuşuyla başlayan programa konuşmalarla devam edildi.
Ardahan İl Müftüsü ve Çıldır İlçe Müftüsü yaptıkları konuşmalarda Kutlu Doğum Haftasının önemine değindiler. Hz. Muhammed’in (SAV) insanlığın son peygamberi ve kurtarıcısı olduğuna vurgu yapan Çıldır İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay , “ Her yıl özlemle beklediğimiz Kutlu Doğum Haftasını bu yılda icra etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Peygamberimizin hayatını kendimize örnek almalı ve ona iyi ümmet olmak için çaba sarfetmeliyiz. Yüce Allah bizleri Hz. Peygamberimizin şefaatine nail etsin” dedi.
Konuşmaların ardından Çıldır Lisesi öğrencileri tarafından ilahiler okundu. Peygamberimize Mektup ve Kutlu Doğum Sinevizyonu programa katılan halkı mest ederken, duygulu anların yaşanmasına vesile oldu. Programa konuk konuşmacı olarak katılan Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in konuşmasının ardından ödül töreni ve dua ile Kutlu Doğum Haftası Programı sona erdi.
Kaynak: iha