Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin encümen seçimi toplantısında köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Valililik Toplantı Salonunda köy muhtarlarıyla bir araya gelerek köyler de ki sorun ve sıkıntılar konusunda değerlendirmelerde bulunan Vali Azizoğlu, toplantıya katılan köy muhtarlarına yönelik yaptığı konuşmada, muhtarın köyün devleti olduğunu ve yaşanan bütün gelişmeler konusunda muhtarların yetkili olduğunu belirtti.
Toplantıda köy ve yaylalarda ki yol ile su ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan çalışmaları anlatan Vali Azizoğlu, yaz aylarında vatandaşların yaşam sürdüğü yaylalarında en az köyler kadar önemli olduğunu söyledi.
Köy Muhtarının köyün devleti olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, muhtarların köylerde var olan ihtiyaç ve sıkıntılar karşısında duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.
Meraların korunması, ağaçlandırma çalışmaları ve Ardahan’da çalışmaları devam eden yatırımlar konusunda da konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, yapılan bu çalışmalar sonucunda Ardahan’ın kısa süre içerisinde kendisinden söz ettirecek önemli bir il olacağının altını çizdi.
Kaynak: iha