Bartın İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu COMENiUS Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Polonya, Macaristan ve Almanya’dan Bartın iline gelen proje ortağı okulların idareci ve öğretmenlerini ağırladı.
Bartın İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu’nun eğitim faaliyetleri aralıksız olarak devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerle de adından sıkça söz ettiren anaokulu eğitim kalitesinin yüksekliği ile de Bartın’ın seçkin okulları arasında gösteriliyor. Üstelik eğitim kalitesini daha da yükseklere çıkarabilmek için de okul idarecileri ve öğretmenleri üstün gayretlerini sürdürmeye de devam ediyorlar. Bu bağlamda anaokulu, COMENiUS Okul Ortaklığı Projesine katıldı. “Avrupa Kültürünü Paylaşmak Dostluk İçin Bir Köprüdür Konusu” ile Polonya, Macaristan ve Almanya’dan denk anaokulları ile proje ortağı olan İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu’nu proje ortağı oldukları anaokullarının idareci ve öğretmenlerini ağırladılar.
MİSAFİRLERE TÜRK BAYRAKLARI HEDİYE EDİLDİ
Anaokuluna ziyarete gelen Polonya, Macaristan ve Almanya‘dan gelen proje ortağı okulların idareci ve öğretmenleri İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu’nun idareci ve öğretmenleri tarafından karşılanırken, karşılamada kendileri için sürpriz olarak hazırlanan ve üzerinde Polonya, Macaristan, Almanya, Türkiye Bayraklarının bulunduğu pasta kesildi. Pasta kesimi sonrasında hatıra fotoğrafları da çektirilirken, misafirlere Türk Bayrakları hediye edildi.
Kaynak: iha