Türkiye Kamu-Sen Düzce ve Bartın İl Temsilcilikleri özel bir hastaneyle yaptığı anlaşma ile sağlık turizmi adına örnek bir çalışmaya imza attı.
Bartın’dan Türkiye Kamu-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi ve Şube Sekreteri Mehmet Bekçi, Bolu’da faaliyet gösteren özle bir hastane yetkilileri ile protokol törenine katıldı.
Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir protokol anlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Bugünde tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Hastanemiz Düzce ve Bartın illerimizde bulunan Kamu-Sen temsilcilikleri ile protokol imzalıyor. Bu protokolde emeği geçen tüm çalışan ekibimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. Şuan yaptığımız bu sözleşmeden sonra vatandaşlarımız hastanelerimizden protokolde belirtilen oranlarda imkan dahilinde yararlanacaklar. Buradan kendilerine ve tüm üyelerine hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
HANGİŞİ: "HAYIRLI OLSUN"
Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi ise yaptığı konuşmada, “Ülkemiz insanı eğitim ve sağlık konusunda eğer en iyiyi verebilirsek açıkçası fazla bir şeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizde ülkemizde bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Sağlık alanında yenilikler yapıldı deniyor ama hala yeterli düzeyde değil. Hastanelere gittiğimizde değişik sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bu anlamda eğitimi ve sağlığı çözersek ben ülkemiz insanının çok mutlu olacağını düşünüyorum. Bizlerde üyelerimiz adına değişik kurumlarla indirim anlaşmaları yapıyoruz. Birlikte olmanın avantajını kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Bartın'da da değişik firmalarla anlaşmalarımız var fakat sağlık sektöründe yoktu. Yapılan bu anlaşma ile buda oldu artık. Bu konuda Bolu şube başkanımızla görüşerek ve daha sonra Hastane ile anlaşma yapma gereği duyduk, onlara da teşekkür ediyoruz. İnşallah üyelerimiz bu hizmetten faydalanırlar. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
ÇAKMAK: "FİYATLAR GERÇEKTEN ÇOK AVANTAJLI"
Türkiye Kamu-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Çakmak ise, “Kamu çalışanları aslında sendikaların kuruluş amacı özlük haklarını korumak geliştirmek adınadır ve yapılan haksızlıklara karşı mücadele etmek içindir. Bu birliktelik oluşturulduğundan bu tür anlaşmalar ile bir avantaja dönüştüğünü görüyoruz. Elbette ki ciddi bir üye sayımız var. Bu üye sayısını müşteri potansiyeline katmak isteyen ticari kuruluşlar bu noktada bizlere avantajlar sunuyor. Bizde üyelerimize bu avantajlardan faydalanmasını sağlıyoruz . Biz bu indirim anlaşmalarını yapıyoruz ama şunu ifade edeyim. Hastanenin sunduğu imkanlar fevkalade avantajlıdır. Bu nedenle zaten Düzce'den birçok hasta gelip burada sağlığına kavuşuyor hem hizmet kalitesinden son derece gelen arkadaşlarımız memnun kalıyorlar. Hem de sunulan fiyatlar gerçekten çok avantajlı. Bu bakımdan ben gerçekten çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki hizmet kalitesi daha da artınca arkadaşlarımızın teveccühü de artacaktır. Yapılan bu protokolden dolayı üyelerimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha