Dicle Eletrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Batman İl Müdürü Murat Dursun ve Perakende Müdürü Serhat Öztürk, Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette kurumların koordineli çalışması gündeme geldi. DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, kurum olarak yaptıkları çalışmaların büyük bir bölümünün belediye sınırlarında yapıldığını belirterek, “Çalışmalar yaparken, bir şekilde yollarımız belediye ile kesişiyor. Şehir içi çalışmalarda belediye ile koordineli çalışmak her iki kurumun da yararına olacaktır. Özellikle merkezi yerlerde belediyenin çalışmaları yapılırken, elektrik hatlarını yer altına almak istiyoruz. Koordineli çalışma tüm kurumlara yarar sağlayacaktır” dedi.
Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, "Belediyedeki sistemi en kısa zamanda oturtup sahada yapacağımız çalışmalara odaklanmak istiyoruz. Kurumlarla koordineli yapılacak çalışmalarda belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hizmet yolculuğunda halkımıza layık olmaya çalışacağız ve asla ayırım yapmayacağız” şeklinde konuştu.
Ziyarette, su ve elektrik faturalarının ödendiği veznelerin birleştirilmesi, bilgi işlem ve master planlarında işbirliğine gidilmesi konularında da görüş alış verişinde bulunuldu.
Kaynak: iha