Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Batman Valisi Yılmaz Arslan, ilçelere, kurumlara, meslek örgütleri ve basın cemiyetlerine veda ziyaretinde bulundu.
Vali Yılmaz Arslan Gercüş ve Hasankeyf Kaymakamlığı'nı, Hasankeyf Belediyesi’ni, Garnizon Komutanlığı’nı, Batman Belediyesi’ni, Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği ile Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemyeti’ni ziyaret ederek, kurumların temsilcileri ile vedalaştı. Vali Arslan ziyaretlerinin ardından Hasankeyf seyir yerinde, turizm amaçlı açılan Hasankeyf 360 Sanal Tur merkezinde incelemelerde bulundu. İlçe ziyaretlerine Vali Yılmaz Arslan’a İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Tarık Yaşar eşlik etti.
İlçe ziyaretlerinin ardından il merkezine geçen Vali Arslan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan’ı ziyaret etti. Komutanlık Şeref defterini imzalayan Vali, komutanlık makamına geçerek Garnizon Komutanı Özcan ve İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Sarıışık ile bir süre sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi. Komutanlar ise valiye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: iha