Bayburt Teknik Forum Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Mimar, mühendis, tekniker ve teknisyenlerden oluşan Teknik Forum Derneği’nin yönetim kadrosu ve üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde hemşerilerimizin büyük teveccühünü kazanan Belediye Başkanı Mete Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
YAPICI VE YOL GÖSTERİCİ BÜTÜN FİKİRLERE AÇIK OLACAĞIZ
Kalabalık bir heyetten oluşan dernek yönetimi ve üyeleriyle makamında samimi bir hava içerisinde sohbet eden Belediye Başkanı Memiş, şehrimizle ilgili önemli konuları görüştü. Bayburt’a yapılacak hizmetler konusunda yapıcı ve yol gösterici bütün fikirlere açık olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Memiş, “Teknik Forum Derneği’ne bu manada önemli görevler düştüğüne inanıyorum. Teknik konuların projelendirilmesi ve şehrin geleceğine yönelik fikirlerin yoğrularak hayata geçirilmesi açısından sizlerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteğine her zaman ihtiyacımız olacaktır. Bayburt’u seven ve fikir üreten herkesin fikirlerine saygılı olacağız ve önem vereceğiz. Yapılan başarılı hizmetlerde hepimizin katkısı olursa, Bayburt’un tamamı kazanmış olacaktır. Bu nedenle Bayburt Belediyesi olarak Teknik Forum Derneği’nden birçok konuda yararlanacağız” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek teşekkürlerini ifade eden Belediye Başkanı Memiş, ziyaretçileriyle tek tek ilgilenerek, her birinin meslek alanları ile ilgili bilgi ve notlar aldı.
Belediye Başkanı Memiş'e görevinde başarılar dileyen Teknik Forum Derneği Başkanı Kadir Yılmaz ise, “Belediye başkanımıza hayırlı olsun temennilerimizi ve başarılı olması için dualarımızı iletmek için ziyaretine geldik. Bayburt’un teknik manada beyin takımı olarak inandığımız üyelerimizle birlikte Belediye Başkanımız Mete Memiş’e ve ekibinin yapacağı hizmetlere destek olacağımızı ve bizlerin fikirlerinden yararlanmayı düşünen başkanımıza kapımızın sonuna kadar açık olacağını vurgulamak istiyorum. Bizler Bayburt için enerjisini harcayan bir ekip olarak ortak sevdamızın Bayburt olduğunu bu nedenle yapılacak olan olumlu hizmete destek vereceğimizi arkadaşlarım adına ifade etmek istiyorum. Görevine yeni başlayan Belediye Başkanımıza başarılar biliyorum” dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyarette Belediye Başkanı Mete Memiş, Teknik Forum Derneği üyelerine Bayburt’la ilgili bazı konularda düşüncelerini sorarak değerlendirme yapmalarını istedi.
Kaynak: iha