MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim tarihinin belli olmasının ardından açıklama bulundu. Bahçeli, gazetecilerin Deniz Baykal'ın açıklamalarını hatırlatması üzerine ise “Deniz Baykal olmasaydı Erdoğan olmazdı, AKP olmazdı” diye yanıt verdi.

Açıklamasında çok haklı ancak kendi payını da unutmamak gerekir.Nasıl mı?
3 Kasım 2002 seçimlerinde, bir anda iktidarı AKP'ye bahşeden Bahçeli değil miydi?! 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde TBMM'ye girmeyerek Gül'e örtülü katkı verip seçtiren Bahçeli değil miydi?! Aynı seçim döneminde elinde iple meydan meydan dolaşıp Öcalan'ı asacağını söyleyen sonra da diğer Abdullah'ı "Çok güzel şeyler olacak" diyen Gül'ü, Çankaya'ya çıkartan aynı Bahçeli değil miydi?! "PKK tanık TSK sanık" operasyonunda kumpas'a göz yuman, seks kasetleri üzerinden Gülen familya tarafından avlanan da Bahçeli'nin ekibi değil miydi?! Demirtaş, Cumhurbaşkanı adayı gösterildiğinde seçime dahil olan, Ekmeleddin'i ortak aday gösterip Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkmasına göz yuman kadro bunlar değil miydi?! 7 Haziran seçimlerinde CHP'nin Demirtaş'ı aklamasına karşılık, AKP, Ekmeleddin'i aday gösterir diye MHP'den aday gösteren bu kadro değil midir?!
Ha bu arada Baykal Erdoğan'ı koalisyonu istiyordu diyerek aklamaya devam ediyor.Sizce Baykal ile Erdoğan'ın bu konudaki ortak noktası veya menfaatleri nedir dersiniz?

AKP Ankara’da toplantı üzerine toplantı yapıyor. Hedef seçimleri Nisan ayına kadar yapılmasını engellemek.
Formül üstüne formül üretiliyor. Toplantıda il başkanları ve MKYK üyeleri AKP’nin kendisini Nisan ayına kadar toparlayacağını söylüyorlar.
Hâlbuki ne konuşurlarsa konuşsunlar en sonunda RTE’nin ne diyeceğinin tek belirleyici şey olduğunu hepsi biliyor.
Savaş ta bir seçenek olabilir mi?

Daha önceki yazılarimızda var takip edenler bilir. Seçimden önce AKP ile koalisyon görüşmelerini yürüttüğünü iddia ettiğimiz Tuğrul Türkeş bakanlık teklifini kabul etmiş.
Arkadaştan ne beklenebilirdi ki...

Neyse Mhp liler artık her zamandan daha fazla partinize sahip çıkma zamanı zira hedeftesiniz....

AKP 258 vekil 11 bakan
CHP 132 vekil 5 bakan
MHP-HDP 80'er vekil 3'er bakan
Yani 258: 11 bakan 292: 11 bakan
Başbakan AKP'den.
Bu nasıl demokrasi?
Nasıl ince hesap değil mi? Muhalefet gerçek oranda temsil edilse Bakanlar Kurulunda çoğunluk kaybolacak ve seyreyle o zaman gümbürtüyü..

Terör örgütüne arka çıkan medyaya el konulur yazarsa cezaevine konulur demiş Cumhurbaşkanı..
Peki buna tüm siyasiler de müsteşarlarda dahil mi? Yoksa sadece medyadamı geçerli? Diğer vatan hainlerinin dokunulmazlığı mı var?

Duran Kalkan: "Kendileri neyi başardılar da çağrı yapıyorlar"
PKK'nın savaş lordları, Kürt siyasetçilere ayar vermeye kalkıyor.
Gelen tepkilerden PKK, sanırsın Güneydoğu'da AKP'ye çalışacak.
Dün İmralı'ya iyi Kandil'e kötü polisi oynatanlar bugün de aynı oyunu Hdp ile Kandil arasında oynatıyor ! (papaz eriği yemeyin)
Bu arada 1 Eylül sonrasında Bebek katili Öcalan'ı yeniden parlatmak için onun çağrısı ile "ateşkes" oyunu devreye sokulur mu?...Yine bilindik yöntemler ama, ne yapsın adamlar, yiyor halk yiyor....

Ülkeye sadakat? 
Her zaman.
Hükümete sadakat? 
Sadece hakettiğinde.
Mark Twain

Kısık sesle bile olsa hakikatı savunamayanlar yarın bir gün ülkesini nasıl savunacak, çok merak ediyorum.
Ölüm hiçbir şeydir; asıl yenik ve şerefsiz yaşamak, her gün ölmektir..