Bozüyük’te bir ilk olarak yapımına başlanan Yenidoğan Mahalle Konağı, açılışının yapılacağı 31 Mayıs 2014 tarihine hazırlanıyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “Her Mahalleye Bir Mahalle Konağı Projesi” kapsamında Bozüyük’te ilk olarak Yenidoğan Mahallesi’nde yapımına başlanan Mahalle Konağı tamamlanarak hizmete sunuluyor. Alt yapısı tamamlanan ve bina çevresinde kaldırım, yol ve asfaltlama çalışmaları da yapılan konağın bina içerisindeki boya ve yer kaplama çalışmaları da bitirildi. Yanındaki parkta peyzaj çalışmaları yapılarak güzelleştirilen konağın Spor salonuna fitness aletlerinin de montajı yapılarak düzenlendi. Son olarak genel temizlik çalışmaları yapılarak eksiklerin giderildiği Bozüyük’ün ilk mahalle Konağı cumartesi günü saat 14:30’da yapılacak açılış töreninin ardından hizmete girecek. Düzenlenen açılış törenine mahalle sakinlerinin yanı sıra tüm Bozüyüklülerin katılımı bekleniyor.
Çarşı Mahalle’de Yenidoğan Caddesi üzerinde toplamda 612 m² kullanım alanına sahip ve 2 katlı olarak projelendirilen Mahalle Konağı’nın alt katında bayanların spor yapabilmeleri için bir fitness salonu, biri muhtarlık olmak üzere 2 adet oda, üst katında da mahallelinin düğün yapabileceği ve misafir ağırlayabileceği bir düğün salonu bulunuyor.
Kaynak: iha