Mavi Marmara Operasyonuyla vizyon yapan: Türkiye.
NATO Doğu Akdeniz Tatbikatına bile, İsrail'in dahil olmasına, hayır diyen: Türkiye.
İsrail Devletinin, NATO karargâhında Daimi Ofis açmasına,  imkan veren, veto yetkisini kullanmayan: Türkiye. Bilin.
NATO üyesi ülkelerden birine saldıran olursa, tümüne saldırmış oluyor, biliyorsunuz. Mesela Mısır veya İran saldırsa İsrail'e; Türkiye, kendine saldırılmış kabul edecek ve refleksini buna göre belirleyecek.
NATOcu değilim, İsrail devleti düşmanı, hiç değilim. Yahudi antipatim hiç hiç yok.  Ama Hükümetinizin yaptıkları, bunlar. Bilin.
Dokunulmazlıkların kaldırılması çalışmalarını, Meclis Anayasa Komisyonundaki tepişmeleri, yine aynı meclisin koridorlarında 'biji serok apo' haykırışlarını bir demet yapın.
Bu demete, kongra-gel eşbaşkanı Remzi Kartal ve HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın; Diyarbakır'da Parlamento kurabilecekleri beyanlarını, ilave edin.
Dokunulmazlığı, -hedef gözeterek- kaldıralım diyenlerle; HDP'li vekillere saldıranlarla; 'apo' diye haykıran HDP'li vekillerle; Diyarbakır'da 'parlamento' diyen Kartal-Demirtaş; birler, beraberler, birbirlerini tamamlıyorlar. Bilin.
Kürsü dokunulmazlığı hariç; sadece milletvekillerinin değil; tüm dokunulmazların; valilerin, hakimlerin, savcıların, Müsteşârın, Kurmay Başkanının, memurların; hepsinin, dokunulmazlıklarına karşı olunmalı. Bilin.
Ülkücü Hareket, Milliyetçi Hareket;  Müsteşârlığın sevk ve idaresinden çıkıyor gibi gelse de, sadece makyaj değişikliği oluyor. Akşener'in faşistliğini, ırkçılığını; Devlet'ten geri sananlar: Salak. Aralarındaki fark ne peki? Biri RTE'ci; diğeri değil. Bilin.
Benazir,Tansu, Meral...
Halkların Birleşik Devrimci Hareketi'ni duydunuz mu? Bunlar; silahlı propaganda, silahlı mücadeleyle devrim veya işçi-köylü ihtilalini esas alan; '80 öncesinde epey havalı ML, M grublar. pkknın şemsiyesi altına girdiler. HBDH adını aldılar. Duran Kalkan, bunların görünür patronu. Bilin.
Bu yapıda DHKPC yok. Onlar öncü savaşına iman etmişler diyerek, makul gözüken, bir gerekçe söyleyebiliriz. Ama yalan olur. Doğrusu: DHKPC epeydir zaten kontrgerilla.  Harekettekilerin topu, 1 DHKPC bile etmiyor. Bilin.
Bu konuda minicik bir ayrıntı: HBDH adını alarak; BHH- Birleşik Haziran Hareketi adını ve hareketini  kirletme hesabı da var. Bilin.
Kendisine oy veren-vermeyen herkesten helallik isteyen Davutoğlu'nun, Partisine oy vermeyenlerdenim. Yani ne başarısına ne de başarısızlığına şerikim. Hiçbir zaman da refik olmadık. İşleyecekleri suçlara dahil olmamak için de, 2014 ağustosunda emekli oldum. Sadede geleyim: Hakkımı helal etmiyorum. Helal etmediğim gibi, kriminal hesap sorulmasının ahirete kalmaması için de, payıma düşeni yapıyorum. Bilin.
Tüm bunları bilin istedim.