Merhaba dostlarım. Uzun bir süredir yazamıyordum. İş, ev, bebek derken kendime ayıracak vaktimin kalmadığını ve bunun beni hayli üzdüğünü belirtmek isterim. Yazmak ve okumak benim için bir tutku, vazgeçilmezim, olmazsa olmazımdı. Hala öyle… Tabi ki vakit ayırabildiğim sürece…
Lafı çok uzatmayacağım. Eveleyip gevelemeyeceğim amma velâkin önemli noktalara değineceğim. Geri dönüşlerim genelde muhteşem oluyor. Bu dönüş de onlardan biri. 
Aralık ayının 1’i benim doğum günümdü. Yani artık bir yaş daha yaşlandım. Daha da yaşlanacağım. Henüz vaktim varken bir yardım kampanyası başlatmaya kollarımı sıvadım. Tabi tek başıma değil sizler de destek olursanız çok sevinirim.
Gelelim yardım işinin ne olduğuna. Ordu huzurevindeki yaşlı dede ve ninelerimize lif ve çorap yardımı başlattık. 40 adet lif ve 128 adet erkek çorabına ihtiyacımız vardır. Bundan birkaç sene evvel de mavi kapak toplayıp tekerlekli sandalye kampanyasına katılmıştık. Ve yardım getiren hayli kişi olmuştu. Sizlerden ricam bu yardıma da katılmanız. Yeni yıla kadar umarım eksiklerimizi tamamlayıp yaşlılarımıza yetiştirebiliriz. 
Bir gün biz de yaşlanacağız. Unutmamakta fayda var. Bu kampanyayı Aslı Beyaz arkadaşımla ortak hazırlıyoruz. Katılmak isteyenler ikimize ulaştırabilirler. Fazla olsun ama az olmasın. Çorbada benim de tuzum bulunsun diyen herkesi bu yardıma davet ediyoruz. İnşallah her şey katkılarınızla daha güzel olacak.
Huzur, sağlık ve mutluluk hepimizden yana olsun. Bir yumak mutluluk için el ele verelim. İnsanlığımızı ve insanlarımızı unutmayalım. Biz birlik içinde ve sevgi dolu olursak eğer dünya daha yaşanılabilir hale gelir. Ne demişler dünyada iman ahrette mekân. İman ise sadece dini yükümlülüklerle olmuyor maalesef. Sevap da lazım değil mi?
Uzatmayacağım dedim lakin yine çenem düştü benim. Uzun lafın kısası yardımlarınız bekliyoruz. Öğrenci kitap yayın dağıtım mağazasına Canan Yücel adına teslim edebilirsiniz. Adres ise Bahçelievler Mahallesi, Atatürk Bulvarı numara 189. 
Bekliyorum ve bekliyorlar.
Şimdiden herkese teşekkürler.