Bitlis’in Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla ilçede kamu kurum ve kuruluşları arasında düzenlenen “Voleybol Turnuvası” başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya toplam 11 takım katıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca, Soma’da yaşanan elim kazadan dolayı Gençlik Haftası’nda ertelenen turnuvayı başlattıklarını belirterek, kurumların yanı sıra esnaf ve vatandaşların da turnuvaya katıldıklarını söyledi. Müdür Koca, puan usulü oynanan müsabakaların 1 Haziran 2014’e kadar devam edeceğini ifade ederek, “Turnuvaya olan ilgiden dolayı mutluyuz. Müsabakalar oldukça renkli ve çekişmeli geçiyor. Bu tür sportif etkinliklerle insanlar arasında da güzel diyaloglar oluşuyor. Sportmence ve sosyal bağların güçlenmesi amacıyla düzenlenen, amacına ulaşan turnuvanın, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinden dolayı ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Ne tür spor yapılırsa yapılsın bunun sadece spor olduğunu unutmamamız lazım. Spor sadece bedensel ve fiziksel egzersizin yapıldığı bir iş değildir. Spor, sosyal bağın güçlenmesi, dostluğun artması, centilmenliğin gösterilmesidir. Esasen her türlü güzelliği spor yaparak bu çatı altında paylaşmak önemlidir” dedi
Turnuvada mücadele eden tüm takımlara başarılar dileyen Müdür Koca, turnuva sonunda dereceye giren takımların ise kupa ile ödüllendirileceğini söyledi.
Kaynak: iha