Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meclis üyeleriyle birlikte ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaların yanı sıra uygulanacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. İlk olarak çarşı içi trafiğini rahatlatmak için kiralanan arazide köy dolmuşları için otopark alanı ve köylü kadınların ağırlanacağı köy evi çalışmalarını inceleyen Gürsoy ve beraberindekiler, daha sonra Kaleboynu Mahallesi’ndeki baraj mevkisinde bulunan içme suyu şebekesinde yapılacak olan çalışmaları inceledi. Cevizli Mahallesi’ne döşenen parke taşı çalışmalarını da yerinde inceleyen Gürsoy ve meclis üyeleri, ilçe sahilinde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek aksaklıkları belirledi.
İlçede ceviz fidanı yetiştiriciliği yapan Mehmet Akkoyun’u ziyaret eden heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, “Hep birlikte el ele vererek ve daha çok çalışarak ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
Kaynak: iha