Bolu’nun Gerede ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Allar, Esentepe Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla kucaklaştı. Huzurevi sakinleri belediye başkanını bağrına bastı.
Belediye Başkanı Mustafa Allar, Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen açık alanda yemek programında yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile tek tek sohbet ederek hal hatır soran Başkan Allar, yaşlıların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Bu tür ziyaretlerle huzurevindeki büyüklere moral vermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Er ya da geç bizlerde yaşlanacağız. Yetişkinler ve gelecek nesillerin teminatı olan küçüklerin fırsat bulduğu her an yaşlıları ziyaret etmesi gerekir. Onlarla vakit geçirmek, az da olsa sohbetlerine katılmak, hem bizlere huzur verir hem de onları mutlu eder. Huzurevi müdiremize ve personeline bu güzel program için teşekkür ederim” diye konuştu.
Huzurevi sakinlerine bir eksiklerinin olup olmadığını da soran Başkan Allar, yaklaşık bir saatlik ziyaretin ardından huzurevinden ayrıldı.
Kaynak: iha