30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Bucak Belediye Başkanı olan Süleyman Mutlu görevi devraldı.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililerle Bucak Belediyesi'ne gelen Süleyman Mutlu'yu, belediye personeli belediye binası önünde karşıladı.
Mutlu'yu makamda karşılayan eski Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise, çiçek ve plaket verdi. Ayaz yaptığı konuşmada, "Beş yıl öncesi devralmış olduğumuz görevi tamamlamış durumdayız. Bu süreçte halkımıza hizmet etmeye çalıştık. Başbakanımızın desteği ve belediyemizin hizmetleri karşılığı Bucak halkı AK Parti’yi yalnız bırakmamıştır” diyerek yeni başkan Mutlu’ya görevinde başarılar diledi.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ise, Ramazan Ayaz ile birlikte güzel projelere imza atıldığını belirterek, "AK belediyeciliği Bucak’a tanıttık. Bucak halkı 30 Mart seçimlerinde AK Parti’den ve AK belediyecilikten memnun olduğunu sandıkta büyük bir fark ile gösterdi.Yarım kalan projeleri tamamlayarak ve yeni projeleri hizmete sunarak Bucak’ı markalaşan bir ilçe haline getireceğiz. Birazdan rozetimizi çıkarıp ilçe başkanına vereceğim ve 41 bin Bucaklının başkanı olacağım" dedi.
Kaynak: iha