Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarlarına tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.
Yeni dönemde görev yapacak belediye meclis üyeleri ve muhtarlar ile tanışıp, kaynaşma amacıyla düzenlenen programa başkan yardımcıları, yirmi beş meclis üyesi, on dört mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan Dinç, yeni dönemde görev alan üyeleri ve muhtarları tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Aralarındaki birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi ile daha büyük işler başaracaklarının altını çizen Dinç, "Görev alacak arkadaşlarımızı bir araya getirmek sureti ile dayanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledik. Göreve geldiğimizden beri yılın belli aylarında standart bir şekilde periyodik toplantılar yapıyoruz. Yerel yönetimler halkla iç içe olan bir yönetim şekli olduğu için, bizler mutlaka halkımızın taleplerine ve beklentilerine karşılık vermek zorundayız. Sorumluluklarımız çok büyük, işlerimiz çok yoğun, halkımızın bizden beklentileri çok. Bizler bu şuurla çalışıp, görevlerimizi yerine getireceğiz. Şehrimizi geliştirmek ve kalkındırmak için ne gerekiyorsa ortaya koyacağız. Sorunlara ne kadar samimiyetle ve içten yaklaşırsak, çözemeyeceğimiz, içinden çıkamayacağız hiçbir problem kalmayacaktır. Bu yüzden sürekli iletişim halinde olacağız, sorunların giderilmesine yönelik yapılan çalışmalarda birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Her şey geride kaldı artık. Şimdi hizmet zamanı. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Allah'ın izniyle de beş yılın sonunda şehrimizi tanınamayacak bir güzelliğe kavuşturacağız" ifadelerini kullandı
75 bin insanın şehrin değişimi ve gelişimiyle alakalı olarak gözlerini kendilerine diktiğini dile getiren Dinç, bu sorunların ancak bütünleşerek ve birlikte hareket ederek çözüleceğini ifade etti.
Dinç, halkın kendilerine olan güveninin ve desteğinin karşılığını layıkıyla vereceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: iha