Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 3. kez yerel seçimlerden başarı iken çıkan Çankırı Belediye Başkanı irfan Dinç'i ziyaret etti. Ziyaret için başkanlık makamına gelen ValiÖzcan'ı Başkan Dinç kapıda karşıladı.
İkili daha sonra başkanlık makamına geçerken, Özcan Belediye Başkan'ı Dinç'e çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Özcan'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Dinç, seçim sürecinin sona erdiğini ve yerel hizmetlere devam edileceğini bildirdi.
Seçimlerde yüksek bir oy almalarının kendisine güven verdiğini ifade eden Dinç, seçim güvenliğine dikkat ettiklerini ve tahriklere kapılmadıklarını söyledi.
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da, Başkan Dinç ile 3 yıl beraber çalıştıklarını ve Başkan Dinç'in seçimden yüksek bir farkla çıktığını hatırlattı. Dinç'e yeni dönem için başarılar dileyen Özcan, İl Genel Meclisi'nde kırsal kesimin memnuniyetinin yansımasının önemli olduğunu belirtti.
Ziyarette Vali Özcan'a ,İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şakir Uslu, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Müftüsü Aslan Türk ve vali yardımcıları da eşlik etti.
Kaynak: iha