Afrika Büyükelçiler Birliğine bağlı 28 ülkenin büyükelçisi, Uğur Grup’un davetlisi olarak Çorum’a geldi.
Afrikalı büyükelçiler, Çorum ile Afrika ülkelerinin ticaret hacimlerini geliştirmek amacıyla organize edilen gezi programı kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Çorum hakkında bilgiler aldı.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, gezi ve incelemelerinin ardından Uğur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık’ın ev sahipliğinde, Anitta Otel’de düzenlenen toplantıda konuk büyükelçilere kent sanayisini anlatan bir sunum yaptı.
Nigeria Büyükelçisi Afrika Büyükelçiler Birliği Grup Başkanı ve Ahmed Abdulhamid, Nigeria Elçisi Yardımcısı Gloria Nkiru Ironsi, Morocco Büyükelçisi, Angola Büyükelçisi Mohammed I. Aouad, Benin Büyükelçisi Moise T. Kerekou, Uganda Büyükelçisi Moses Kasujja, Rwanda Büyükelçisi Caezar C. Kayizari, Congo Büyükelçisi Marcel M. Tshidimba, Djibouti Büyükelçisi Aden Houssein Abdillahi, Niger Büyükelçisi Adam A. Dan Maradi, Zambia Büyükelçisi Miriam Mulenga, Congo Büyükelçisi Simeon Ewongo, Sudan Büyükelçisi Osman El Dirdieri’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Uğur Group CEO’su Okçul Barlık, Uğur Group bünyesinde üretim yapan marka ve tesisler hakkında bilgi verdi.
Toplantının ikinci bölümünde ise Afrikalı Büyükelçiler ile Uğur Group yöneticileri, yatırım imkanları ve fırsatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kaynak: iha