Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Cemiyet Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Demirer, Murat Özülke ve Servet Seyfettin Mete, Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Ezer, Habercim19 Haber Sitesi sahibi Şeyda Önen, BiDergi Genel Yayın Yönetmeni Atakan Akman’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Şevket Erzen, İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine seçilen Çorum Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Kaya’yı kutladı.
“Meslektaşımızın böylesine önemli bir göreve seçilmesi bizleri gururlandırdı” diyen Erzen, basın camiasından bir ismin yerel yönetimlerde görev almasının idare ile halk arasında kurulan köprüyü daha işlevsel kılacağını söyledi.
Kaya’nın İl Genel Meclisi Başkanı olarak Çorum için hayırlı hizmetlere imza atacağına inandığını dile getiren Erzen, meslektaşını tebrik ederek başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Kaya ise Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin bir aile olduğunu ve bu ailenin üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Zor bir seçim sürecinin ardından CHP ve MHP’li Meclis Üyeleri’nin de oylarıyla bu göreve seçildiğini hatırlatan Kaya, İl Genel Meclisi’nde oluşan birlik ve beraberliği Çorum için hizmete dönüştürecekleri mesajını verdi.
İl Genel Meclisi’ndeki tüm partilerin ortak adayı olarak seçilmesinin Çorum tarihi açısından bir ilk olduğuna işaret eden Kaya, “Çorum’un ayrışmaya değil beraberliğe ihtiyacı var. Bu doğrultuda birlik ve beraberlikle Çorum’a hizmet edeceğiz. Cemiyetimizin de hizmet yolunda desteğini bekliyorum” diye konuştu.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
Kaynak: iha