Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hasta çocuklara, 23 Nisan sürprizi yapıldı.
Hastanede görevli çocuk doktorları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenledikleri etkinlikle sürpriz yaparak miniklere bayram sevinci yaşattı. Etkinlik kapsamında palyaçolar, hastanedeki çocuklarla oyunlar oynadı, balon ve şeker dağıttı.
Çocuk poliklinikleri önünde muayene olmak için sıra bekleyen minikler karşılarında palyaçoları görünce büyük bir sevinç yaşadı. Hastane koridorunda çocuklarla oyun oynayan palyaçolar, miniklere bayram tadında bir gün yaşattı.
Palyaçolar daha sonra çocuk servisinde yatan hastaları da ziyaret etti. Miniklere balon ve şeker dağıtan palyaçolar çocukların bayramını kutladılar. Daha sonra çocuklarla birlikte 23 Nisan pastası kesildi.
Çocuk şenliğini organize eden Çocuk Hastalıkları Uzmanı Hülya Kangal, hastaneye gelen çocukların bayramı hatırlamasını ve farklı bir gün yaşamalarını amaçladıklarını söyledi.
Kangal, “Hasta olsalar da bir şekilde mutlu olmaları bizleri de mutlu etti. Bundan sonraki yıllarda da bu etkinliği sürdürmeyi istiyoruz” dedi.
Kaynak: iha