Cumhuriyet Halk Partisi,Parti Meclisimizin almış olduğu karar gereği yaklaşık 28 yıl aradan sonra ilimizde hakim denetiminde ön seçim  yapılması, partimize kayıtlı üyelerimizde ve Ordu halkımızda büyük bir heyecan yaratmıştır.

29 Mart Pazar günü yapılacak Milletvekili ön seçimleri için son viraja bir gün kala aday adaylarımız son performanslarını sergilemektedirler,aday adaylarımız hem üyelerini hem de tüm bölgelerini tanımaları adına büyük bir gayret sarf etmişlerdir.Üyelerimiz ve halkımızda aday adaylarını yakından tanıma adına  büyük bir mutluluk yaşamaktadırlar.

Süreç içersinde tüm aday adaylarını dinleme olanağına sahip bir kişi olarak bende bu demokrasi yarışından büyük mutluluk duydum.

Cumhuriyet Halk Partimizde yaşanan bu demokrasi şöleninin baş mimarı olan genel başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'na  teşekkür ediyorum.

18 aday adayımızın tüm üyelerimizin ve halkımızın gönüllerine yerleştiğini görmek ayrı bir mutluluk.  Cumhuriyet halk partisinin iktidarının kaçınılmaz olduğu her kademede,her yerde dillere destan bir vurgu ile söylenmektedir. 

Partili üyelerimizin ve halkımızın ortak olan temennileri ,listeye girecek olan beş adayın, listenin neresinde olursa olsun kazanmak için birlikte çalışmaları ve liste dışında kalacak aday adaylarının da  söz verdikleri gibi sahada birlikte çalışmaları gerektiği hiçbir adayın küsmeden yorulmadan verilecek mücadelede el ele omuz omuza olmaları gerektiği vurgulanmaktadır.

Parti üyelerimizin ve halkımızın bu istek ve talebine yürekten katılıyorum ve hepsini yürekten kutluyorum.Görüyorum ki  artık iktidarımız kaçınılmazdır.Bu yürüyüşümüze hiç ama hiç kimsenin engel olamayacağı bilinmelidir.

Cumhuriyet Halk partisinin yüreklerde artık 18 adayı vardır.Birlik ve beraberlik içersinde hepside tarihe geçeceklerdir.Aday adaylarımızı destekleyen tüm üyelerimizin de hangi adayımızı desteklemiş olmalarının veya destekledikleri adayının listeye girememiş olmasının önemi olmadan hiçbir şekilde kırılmadan küsmeden ekip ruhu içerisinde listede yer alan adaylarımızın yanında çalışacaklarına yürekten inanıyorum.Aday adaylarımızın da sıralamada nereye gelirlerse gelsinler üyelere küsmede kırılmadan yollarına devam etmeleri gerektiği inancındayım.

Her işte ve olayda olduğu gibi siyasette de ‘Takım Ruhu’ önemlidir. 

Ruhu olmayan hiçbir düşünce, etrafına hiç kimseyi toplayamaz. Topladıkları kişilerle olan ilişkiler, çıkar ilişkisinden öteye geçemez. Bu takımın başarı sağlaması da beklenemez. Çünkü çıkarlarına ters bir durum olduğunda ekip üyeleri ayrılmak için bir sürü neden bulurlar. Ayrılırlarda. Böylece takımın motivasyonu bozulur. 

Siyasi konjonktür gereği bazı işleri yapmakta zorlanabilir bazı adaylar. Ama hiçbir şey imkansız değildir. Biliyorsunuz ki ‘Taşı delen, su değil, damlaların sürekliliğidir’. Eğer bir konuda ısrarcı olursanız mutlaka ama mutlaka o konuda başarılı olacaksınız. 

Şunu da unutmayalım, “Hiçbir başarı erken gelmez”. Sabretmek zorundayız ve amaçlarımıza ulaşırken her zaman doğru yolları tercih etmeliyiz. Bu size ve ekibinize başarıyı getirecektir. Böylece amaçlarınıza ulaşmada daha hızlı olacaksınız. Yarın insanlar sizin hakkınızda iyi şeyler söyleyecek ve insan yüzüne çıkabileceksiniz. Birlikten güç doğar ilkesi içerisinde iktidar yürüyüşünüz hayırlı olsun.