Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret ederek başarı diledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti. Her iki ilçe belediye başkanına başarı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ziyaretlerinde Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Turgut, Mustafa Gökoğlan, Denizli Su Kanal İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci eşlik etti.
Ziyaretlerine Pamukkale Belediyesi ile başlayan Başkan Zolan Pamukkale İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e yeni görevinde başarı diledi. Hüseyin Gürlesin'in İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde edindiği tecrübeyi artık Pamukkale ilçesine aktaracağını belirten Başkan Zolan, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah ilk harçların, ilk tuğlaların emin ellerde, bu işi bilen insanlarca konması hem Pamukkale’mize hem de büyükşehrimize büyük fayda sağlayacaktır. El ele kol kola vereceğiz ve milletimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapacağız. Milletimizin menfaati noktasında buluşup birlikte hareket edeceğiz. Bizlere yakışan ve gereği de budur. Sizler zaten yerel yönetimlerden gelen arkadaşlarımızsınız. Bu tecrübelerinizi Pamukkale ilçemize aktaracaksınız. Ben yeni görevinizin tekrar hayırlı olmasını diliyor, görevinizde başarılar temenni ediyorum" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bir sonraki durağı Merkezefendi İlçe Belediyesi oldu. Başkan Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na başarı diledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
"Belediyemizin ilk başkanı oldunuz. Temellere o ilk harcı, ilk tuğlayı koymaya başladınız. İnşallah şehrimiz için ilçemiz için hayırlı olur. Büyükşehirle beraber Merkezefendi İlçemiz güzel hizmetler yapar. Milletimiz bizlerle ittifak yaptı, bizlere görev verdi, biz de milletimizin menfaatinde milletimizin huzuru ve refahı noktasında her zaman birlikte hareket edeceğiz. Denizlimiz bugünden daha iyiye, daha güzele gidecek. İnsanlarımız daha mutlu olacak. İnşallah insanlarımızın isteklerini birlikte kol kola gidereceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız 5 yıl hizmet destanları yazmayı nasip etsin."
Kaynak: iha