Diyarbakır’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen atletizm yarışmalarına Emniyetspor’un başarısı damga vurdu. Emniyetsporlu sporcular, 4 kategoride de şampiyonluk ipini göğüsledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde organize edilen spor etkinlikleri devam ederken, atletizmde Emniyetspor madalyaları kimseye kaptırmadı. Seyrantepe’deki kros pistinde yapılan yarışlarda Emniyetspor tüm kategorilerde birincilik elde ederek rekor kırdı. 2002-2003 doğumlu kızlarda ilk 3 sırayı Emniyetsporlu sporcular paylaştı. Fatma Güldalı birinci olurken, Avşin Yeşil ikincilik ve Sultan Uğurkan da üçüncülük elde etti.
2002-2003 doğumlu erkeklerde de madalyalar Emniyetspor’un oldu. Mehmet Üçdağ’ın şampiyon olduğu kategoride Halit Fidanboy ikinci ve Umut Yanık da üçüncü oldu. 1998-1999-2000 ve 2001 doğumlu kızlarda ilk sırayı Emniyetspor’dan Eli Adsız alırken, ikincilik madalyasının sahibi Muzazzez Sümer Kız Meslek Lisesi’nden Emine Karlı oldu. Bu kategoride üçüncülüğü Emniyetspor’dan Sevda Oral kaptı.
DERECEYE GİRENLERE MADALYA
1998-1999-2000 ve 2001 doğumlu erkeklerde ilk 2 sırayı Emniyetspor, üçüncülüğü de İbni Sina Çok Programlı Lisesi aldı. Devran Özmez’in şampiyonluğu kaptığı kategoride Muhammed Çınar ikinci ve Umut Çakmak da üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Akın Erim, Atletizm İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, Atletizm MHK üyesi Şükrü Onat ve Emniyet Eğitim Şube Müdürlüğü’nden Bayram Karabüber’in katıldığı törenle madalyaları verildi.
Kaynak: iha