Diyarbakırsporlu futbolcular düzenlenen bir panelde lise öğrencileriyle bir araya geldi. Renkli geçen mini panelde öğrenciler, dikkat çekici sorularıyla Yeşil-Kırmızılıları terletti.
Aynı zamanda eski basketbol hakemi ve Basketbol Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi olan Atatürk Lisesi Anadolu Sağlık Lisesi beden eğitimi öğretmeni Erhan Kardaş’ın organizasyonuyla okula gelen Diyarbakırsporlular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gazeteci Saffet Azbay’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde teknik direktör Fethi Çokkeser, yöneticiler Servet Can ve Mehmethan Akan ile futbolculardan Atilla Erel ve Akın Alkan konuşmacı olarak öğrencilerle buluştu. Okul yöneticileri ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu panele büyük ilgi gösteren öğrenciler, konuk teknik adam ve futbolcuları soru yağmuruna tuttu. Zaman zaman kahkaha tufanının koptuğu panelde öğrencilerin birbirinden ilgi çekici soruları adeta Yeşil-Kırmızılıları terletti. Diyarbakırspor’a ve futbola olan ilgileri her hallerinden belli olan öğrencilere cevap veren Fethi Çokkeser ve futbolcular, Diyarbakır’da bulunmaktan memnun olduklarını ifade ederek, 2. Lig’e doğrudan çıkamadıkları için üzgün olduklarını ancak, Play-Off’tan 2. Lig’e çıkacaklarını dile getirdi.
Teknik patron Çokkeser, daha önce futbolcu ve teknik adam olarak rakip olduğu Diyarbakırspor’un büyüklüğünü ve potansiyelini bildiği için gelen teklifi şartsız kabul ettiğini ifade ederken, futbolcular Akın ve Atilla da taraftar potansiyeline hayran olduklarını dile getirdi. Çokkeser ve futbolcular, ”Diyarbakırspor hangi ligde olursa olsun büyük markadır. Bu marka bir an önce hak ettiği üst liglere çıkmalıdır. Bu da sizlerin inancı ve desteğiyle olacaktır” İfadelerine yer verdi.
Panel boyunca konuşmacıları alkışlayan öğrenciler, panelin sonunda da Diyarbakırspor lehine tezahüratlarda bulundu. Okul Müdürü Bülent İlhan, kentin değeri olan Diyarbakırspor’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, konuklara ziyaret nedeniyle çiçek verdi. Yaklaşık 1.5 saat süren buluşmanın ardından okuldan ayrılan Yeşil-Kırmızılılarla hatıra fotoğrafları çektirmeye çalışan öğrenciler, birbirleriyle yarıştı. En büyük ilgiyi futbolcular gördü. Diyarbakırsporlular da öğrencileri Pazar günü oynanacak İstanbulspor maçına davet etti.
Kaynak: iha