Fenerbahçe eski Başkanvekili ve iş adamı Nihat Özdemir, Doğu ve Güneydoğu’daki spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Geçmiş yıllarda Diyarbakırspor’a ve diğer kulüplere defalarca maddi yardım sağlayan Özdemir, bu kez de Diyarbakırspor A.Ş.’nin kamp masraflarını karşılama kararı aldı.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Özdemir, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ın talebi üzerine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş.’nin Antalya’da yapacağı bir haftalık kampın otel giderlerini karşılamayı kararlaştırdı. 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off’a kalmayı garantileyen Yeşil-Kırmızılı takım, 5-12 Mayıs tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Özdemir’in sahibi olduğu Limra otelde kamp yapacak.
Özdemir’in jesti kulüp başkanı Feyzi İlhanlı’nın dışında maddi kaynağı olmayan Diyarbakırspor A.Ş.’de sevince neden oldu. Kulüpten yapılan açıklamada hem Özdemir’e hem de aracı olan Vali Mustafa Cahit Kıraç’a teşekkür edildi. Açıklamada, ”Başta Diyarbakırspor olmak üzere bölgemizde spora önemli katkılar yapan ve bu konuda halkımızın gönlünde taht kuran Sayın Nihat Özdemir, bir kez daha memleketine olan bağlılığını ortaya koymuştur. Dileğimiz bu desteğin tüm iş adamlarına örnek olmasıdır. Sayın Özdemir’le görüşerek kamp masraflarını ücretsiz karşılamasını sağlayan değerli valimize de teşekkür ediyoruz. Valimiz ayrıca Play-Off maçlarına gelerek takımımıza destek olma sözü vermiştir” denildi.
ERGANİSPOR’DAN ÖZDEMİR’E PLAKET
Öte yandan Ergani ilçesinde yatırımları bulunan Özdemir, İlçe kaymakamı Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erganispor 2. Başkanı Ekrem Senvar, Erganispor’a katkılarından dolayı iş adamı Özdemir’e plaket verdi. Senvar, ”Nihat Özdemir bölgemiz için büyük bir şanstır. Büyüdüğü topraklara karşı her zaman vefalı olmuştur. Erganispor’a her zaman maddi ve manevi katkılarda bulundu. Bunları unutmamız söz konusu olamaz. Kendisine teşekkür etmeyi borç biliyoruz” dedi.
Özdemir ise bölge kulüplerine olan desteğinin devam edeceğini söyledi.
Kaynak: iha