Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bulunan Malabadi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri düzenlendikleri yıl sonu etkinliği ile moral buldu.
Silvan Malabadi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Silvan Kültür Merkezi'nde düzenlediği yıl sonu etkinliğine Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Seyithan Güzel, Malabadi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Etkinlikte Malabadi Anadolu Lisesi'nin 2013-2014 eğitim öğretim yılında gerçekleştirmiş olduğu sosyal, kültürel, spor ve sanat etkinlikleri sinevizyon ile gösterildi. Daha sonra konuşma yapan Malabadi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik, “2013-2014 eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Geride bıraktığımız bir yıl içinde öğretmen ve öğrencilerimiz ile çok güzel çalışmalarımız oldu. Bir ordu eğer savaşta kaybederse ordu komutanı suçludur, ama eğer ordu savaşı kazanırsa bu askerlerin başarısıdır. Biz de burada sizin başarınızı görmek istiyoruz. Sizler başardıkça bizler de en az sizin kadar seviniyoruz, sizin başarınız hepimizin başarısıdır. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Mezun olan öğrencilerimize de kapımız her zaman açık her türlü sorunlarında yanımıza gelebilirler. Malabadi Anadolu Lisesi olarak normal bir öğrenci ve öğretmen ilişkisinden ziyade bir aile gibiyiz. Hepinize mutlu bir gelecek diliyorum, yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.
Çelik’in konuşmasının ardından Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Malabadi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mevlit okuma yarışmasında dereceye giren Oktay Yetişkin ve Neriman Tayuzak mevlit okudu. Daha sonra kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler yazdıkları şiirleri okudu. Dereceye giren öğrencilere ve okul idarecilerine Kaymakam Berkan Sönmezay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Seyithan Güzel tarafından plaket verildi. Etkinlik okulun halk müziği koronun seslendirdiği şarkılar ile sona erdi.
Kaynak: iha