DüzDer-Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen, Eğitime Destek olmak için yapılan kampanya çerçevesinde, İrfan Öztürk İlkokuluna Düzce Özel Kültür Eğitim Kurumları adına Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever işadamı Hasan Aktürk iki adet akıllı tahta hediye etti.
Yapılan ziyarete Okul Müdürü Selami Subaşı, Sınıf Öğretmeni Gupse Gündüz, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz, Minik Dahiler Kreşi Sahibi Ayfer Civelek katıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Hasan Aktürk "Düzceli her işadamının eğitime destek olması gerekir, bu kampanya da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizler kurum olarak Düzce de eğitimdeki başarının yükselmesi adına yapılacak her çalışmanın arkasındayız" dedi.
Yapılan yardımdan dolayı Dernek Başkanı Cemal Aksan "Yapmış oldukları bu katkılardan dolayı Başta Hasan Aktürk olmak üzere tüm Kültür Eğitim Kurumları ailesine şahsım ve Derneğim adına teşekkür ediyorum. Birçok değerli işadamımızın da eğitime destek noktasında duyarsız kalmayacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.
Ziyaret çiçek takdim edilmesi ve tahtaların teslim alınması ile son buldu.
Kaynak: iha