Çamsan Parkelam Laminat parke Ordu ,Giresun ve Erzincan bölge bayisi ECE PARKE Yetkilisi CEM YENER Çalışanlarına BOZTEPE'DE Kİ TEPE RESTEURANT'da iftar yemeği verdi. Yaklaşık elli kişi birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren ramazan ayında bir adat zeytin tanesiyle oruçlarını açarken bir toplumun bu mübarek günde beraber olmalarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Olgunluk ve iftar açmak bu hisleri gerektirmeli. Her zaman olmalı ama bilhassa bu mübarek ay ve günlerde insanları sevin. Mübarek

aylarda kim olursa olsun hele alın teriyle hizmet veren İşçisi ve personeliyle beraberliliği ifrat sofrasında olmak kadar insanı duygulandıramaz. Kalabalık iftar sofralarının bereketi ban başka olmakla beraber bu ulvi his ve mutluluk diğer aylarda bulunamaz. İftarlarda unvanlık olamaz yalnız ve yalnız Allahın hikmeti ilahisi vardır.

Mühim olan huzur ve tatlı dil ve güler yüzle rabbime dualar içersinde şükrederek orucumuzu açmaktır. Diğer gün ve aylarda yediğimiz pideler bu ayda ki kadar Tat veriyor mu ne dersiniz? Her yerde ve yemekte birlik olursa orada muhabbet ve dirlik olur. Cem Yener oğlum  Bu birliği her zaman ramazan aylarında yaparak beni ve çalışan kardeşlerimi mutlu ettiğinden dolayı Rabbim ona ve cümle çalışanlarımıza sağlık ve mutluluklar versin. En güzel çektiğimiz fotoğraflar, bence çalışanlarımızla beraber gördüğümüz fotoğraflardır. Açlık ve savaş insanları öldürüyor, biz seyirci kalarak İnsanlığı öldürüyoruz. Hiç olmasa bu mübarek ayda sayın müminler, elimizden geleni yapalım.

Ece tasarım ve Ege parke elemanları adına bütün ORDULU hemşerilerimizin mübarek ramazanını hayırlara vesile olması dileğiyle candan kutlarız.