23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Marmaris'te gerçekleştirilen Uluslararası Master Yüzme Şampiyonasına katılan Poseidon Spor Kulübü 7 üçüncülük ve 1 şampiyonlukla Edirne’ye döndü.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Marmaris'te Uluslararası Master Yüzme Şampiyonasına, Edirne’yi temsilen katılan Poseidon Spor Kulübü başarılı sonuçlar elde etti.
Kulüp Baş Antrenörü Ergin Mutlu, katıldığı ilk master şampiyonasında 7 üçüncülük ve 1 şampiyonluk madalyası almayı başaran Poseidon Spor Kulübü'nün, gelecekteki şampiyonaların çok daha başarılı geçeceğine dair sinyaller verdiğini söyledi. Ergin, "Sporcularımın hepsine verdikleri emeklerden ve elde edilen başarılardan dolayı teşekkür ediyorum. Gerekli destekler sağlandığı ve daha uygun çalışma ortamları yaratıldığı takdirde çok daha büyük başarılara imza atabileceğimizi düşünüyorum" dedi.
Posedion Spor Kulübü olarak 4 senedir Edirne’de yüzme camiası içerisinde aktif olarak yer aldıklarını dile getiren Baş Antrenör Ergin, "Gerek alt yapı gruplarımızla gerekse de performans gruplarımızla her geçen gün ileriye dönük adımlar atmaktayız. Bu sene temellerini yeni attığımız ve ileride büyük başarıların altına imza atmasını öngördüğümüz master takımımız bundan sonraki turnuva ve şampiyonluklarda başarılı sonuçlar alacağını düşünüyorum. Şampiyonada, 50 metrede sırt stilinde Osman Taşkıran Türkiye Şampiyonu olurken 50 metre kelebekte de Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Yine 50 metrede sırt stilinde ve karışık bayrak takımında yarışan sporcumuz Ömer Şimşek Türkiye 3’üncüsü, 200 kurbağa stilinde ve karışık bayrak takımında Önder Taşçı Türkiye 3’üncüsü, Mehmet Ali Bali 50 metre karışık bayrak takımında Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Arkadaşlarımızı gösterdikleri performanstan ve başarılarından dolayı hepsini kutluyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha