Tesettür giyimin özel tasarımları, İstanbul’da yapılan bir defile ile tanıtıldı. Defile, online olarak 50 ülkede izlendi.
300’ün üzerinde markanın, 20’nin üzerinde tasarımcının ürünü tüketiciler ile buluşturan, yurtiçi ve yurtdışıdan günde yaklaşık 150 bin kişi tarafından ziyaret edilen, yılda ortalama 1 milyon adet ürün satan Modanisa.com'un dün İstanbul’da düzenlediği Tesettür Defilesi, Malezya’dan ABD’ye, Mısır’dan İngiltere’ye, Kanada’dan Tunus’a kadar 50 ülkede online olarak izlendi. Pınar Şems, Mustafa Dikmen, Pınar Akşam, Ayşen Özen, Zeynep Bilyay, Minel Aşk, Esra Betül gibi yurtiçi ve yurtdışından tanınmış tasarımcıların defileye özel tasarımları tanıtıldı.
Defile öncesi bilgi veren Modanisa.com Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, dünyada ilk online tesettür defilesinin ülkemizde ve bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, “Hem 3. yılımızı ses getirecek bir etkinlik ile kutlamayı hem de tesettür modasında Modanisa markasının ve ülkemizin ulaştığı gücü tüm dünyaya göstermek istedik. 3 yıl önce, dünya tesettür modasına yön veren bir marka olmak hedefiyle yola çıktık ve emin adımlarla dünyada en büyük tesettür moda platformu olma yolunda ilerliyoruz. Bu amaçla, muhafazakar giyimin de modası olduğunu düzenlediğimiz yeni-farklı etkinliklerle duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu arada, moda dünyasının önde gelen tasarımcıları, Modanisa müşterileri, moda bloggerlerı, basın mensuplarını bir araya getiren ve Stüdyo Vogue'da gerçekleştirilen defile, Türkiye'de defile.modanisa.com, dünyada ise fashionshow.modanisa.com adresinden takip edildi.
Kaynak: iha