Elazığ'da 30 Mart yerel seçimlerinde muhtarlığı kazanan tek kadın muhtar olan Koparuşağı Köyü Muhtarı Gürcan Çeşme, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret etti.
Koparuşağı Köyü Muhtarı Gürcan Çeşme eşi iş adamı Hüseyin Çeşme ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret ederek destek istedi. Ziyarette bir değerlendirme yapan Koparuşağı Köyü Muhtarı Gürcan Çeşme, göreve gelir gelmez ilk olarak köylerde yapılacak hizmetlerle yakından ilgili olması nedeni ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret ederek tanışmayı ve köyün sorunları hakkında bilgi vermeyi planladığını söyledi. Muhtar Çeşme köylerine bugüne kadar yapılan hizmetler dolayısı ile Bilginoğlu’na teşekkür etti.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu da Koparuşağı Köyü Muhtarı Gürcan Çeşme’yi muhtarlığa seçilmesinden dolayı kutladığını belirterek, “Muhtarlarımız halkın teveccühü ile seçilerek kendi yöresindeki insanlarımızın dertleri ile ilgilenmekte olan, bizim de İl Özel İdaresi olarak sık sık birlikte olduğumuz, bir anlamda da çözüm ortaklarımız olarak muhtarlar çok önemli işlev üstlenmektedir. Gürcan Çeşme'yi bu zor göreve talip olmalarından dolayı kutluyoruz. Bir bayanın bu tarz bir konumda dejavantajları da olmakla birlikte bu dejavantajlarını avantaja çevirerek köyü için gerekli hizmetleri yapacağına inanıyorum” dedi.
Kaynak: iha