Elazığ PTT Başmüdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan ve 2013 yılında temeli atılan Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi'nin Eylül ayında hizmete başlayacağı belirtildi.
Elazığ PTT Başmüdürü Bedri Evran eski dağıtım merkezinin fiziki koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle yeni bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu sebeple Kargo Dağıtım Merkezi’nin yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi. Evran 2.4 milyon liraya mal olan Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte daha üst standartlarda hizmet verebileceklerini kaydetti. Merkez ve ilçelerin posta dağıtım işlerinin tamamımın buradan yapılacağını aktaran Evran, “Kargo, mübadele, giden - gelen servisi gibi birimlerin hizmet vereceği merkezimiz ana posta hatlarının güzergahında olacağı için Elazığ adına önemli bir hizmet. 2013 yılında temelini attığımız merkezi Eylül ayında faaliyete açmayı planlıyoruz. Şu anda son bölümlerde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Umarım kısa sürede bitirir ve kargo işleme ve dağıtım merkezini vatandaşların hizmetine sunarız” şeklinde konuştu.
“100 PERSONEL GÖREV YAPACAK”
İnşaat aşaması tamamlanan ve Eylül ayında hizmete açılması planlanan dağıtım merkezinde 100 personel çalışacağını ifade eden Evran, “Yeni dağıtım merkezinde eleman alınacağı doğru değil. Biz mevcut personelimiz ile hizmete devam edeceğiz. Vatandaşlar iş başvurusu için bizlere müracaata geliyor. Yeni eleman alımı söz konusu değildir” dedi.
Kaynak: iha