Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkan Serkan Zengin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.
Zengin, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 23 Nisan 1920 tarihinin ulusal geçmişimizin en önemli kilometre taşlarından olduğunu anımsatan Zengin, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu günü, sevgili yavrularımıza, tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Bugünse 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yıldönümüdür” ifadelerini kullandı.
Zengin, mesajına şöyle devam etti:
“Bizlere ve çocuklarımıza tam bağımsız, demokratik, çağdaş, laik ve ulus egemenliğine dayanan bir Türkiye Cumhuriyeti emanet eden yüce Atatürk’ün yolunda emin adımlarla ilerlerken, emanetlerine sonsuza dek sahip çıkacağımızın bilinmesini isteriz. Ülkemizi geleceğe taşımaya yönelik çabalarımıza devam edecek, bu konuda sorumlu ve duyarlı davranan tüm kişi ve kurumların yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, şehitlerimi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.”
Kaynak: iha