Dünya genelinde 60 ülkeye yatak ihracatı yapan BRN Yatakları’nın düzenlediği ‘Dünyanın en rahat yeri’ konulu fotoğraf yarışmasının sergisi Kayseri’nin ardından Gaziantep Primemall AVM’de sanat severlerle buluştu.
BRN Yatakları ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu aracılığıyla düzenlediği yarışmada, jüri tarafından yaklaşık 2 bin 500 fotoğraf arasında belirlediği fotoğraflar Gaziantep Primemall AVM’de sergilendi.
Gaziantep Primemall AVM BRN Yatakları Personeli Ebru Kaya, kültür sanat etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, “Dünya genelinde 60 ülkeye ihracat yapan BRN yatak gecen yıl Türkiye iç piyasasına adım atmıştı. Bu Çerçevede kültür ve sanata katkı sağlamak amacıyla ‘Dünyanın en rahat yeri’ konulu fotoğraf yarışması düzenlenmişti. Türkiye’nin en önemli fotoğraf sanatçılarından İbrahim Zaman, Prof. Dr. Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, Hamit Yalçın, Ercan Halıcı, Mustafa İlter yarışmada jüri olarak görev alırken Dr. Haluk Uygur jüri başkanlığı yaptı. Bu yarışmada jüri yaklaşık profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilen 2 bin fotoğraf incelenerek sergilemeye layık görülen 40 civarı fotoğraf belirlenmişti. Kayseri’den sonra bu sergideki fotoğraflar ilk kez Gaziantep’te de sanatseverlerle buluştu. Bütün Gaziantepli sanatseverler Prime Mall Gaziantep’te ki sergimize bekliyoruz” dedi.
Sergi 29 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında Gaziantep Primemall AVM Sergi alanında ziyaret edilebilecek.
Kaynak: iha