ÇORUM (AA) - Alaca Belediyesi'nin faaliyetler kapsamında 75 dönümlük bir arazi üzerine sosyal yaşam alanı inşa edeceği bildirildi.

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, ilçe halkına yeni sosyal yaşam alanları kazandırmak adına yürütülen çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar kapsamında Maraşlı mevkisinde 75 dönümlük bir arazi üzerine bir park çalışması başlattıklarını ifade eden Eyvaz, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren Alaca'nın sosyal ve sportif alanlarına ciddi önem verdik. Bu önemi de gerek birbirinden güzel parkları, gerekse sportif sahaları yenileyerek ve yenilerini yaparak gösterdik. Çalışmalarına başladığımız Maraşlı Parkı, ilçe halkımıza gerek sportif, gerekse diğer aktivitelerde kullanabileceği yeni bir alan olacak. Parkımız, yapımının tamamlanması sonrasında yeşil alanları, sportif alanlar, mesire alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları ve oyun alanlarıyla ilçe halkımıza önemli bir hizmet vermiş olacak."

Eyvaz, ilçenin modern bir görünüme kavuşması adına yürütülen sosyal belediyecilik faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: aa